Peminat Tomyam

March 1, 2010

Kem Motivasi di Kuala Selangor

Assalamualaikum...pagi ni sungguh ceria..nak taw nape? sebb sy yang ceriakan pagi ini..hehehehe...mendengar alunan lagu2 yang membuatkan diri ini lagi semangat nak wat kerja..(kononnya). Pagi ni ceq nak cerita sikit pasai kem motivasi yang baru sahaja ceq join yang berlangsung pada 26 dan 27 Februari yang lalu. Alhamdulillah, semuanya berjalan dgn lancar dan tersusun =).. Program itu adalah anjuran Kelab Psikologi dan Pembangunan Manusia ( Psyclub, UKM) yang bertempat di SMK Pengkalan Permatang. Seramai 20 org fasi yang join prog tu termasuklah ceq sendiri..Kem motivasi ini yang paling best pernah ceq join sebabnya banyak sesi LDK berbanding ceramah motivasi. Satu ja ceramah motivasi yang disisipkan dalam prog ni..yang disampaika oleh pensyarah kami En Nasir.. 

Paling best, sy suka babak malam itu..malam 26.2 di mana ada babak suspen. Pihak urusetia dan fasi membuat gimik dgn mewujudkan suasana stress yang terlampau kpd pelajar2 smpai ada yang bengang..ahahahha kijam..tapi last2 sebenarnya itu adalah gimik utuk 'birthday surprise' pelajar yang lahir bulan 2 dan 3,..huhuhu...memang best..smpai ada yang nangis..dan lepas tu ada lagi babak sedih di mana seorg fasi membuat drama berkenaan mak n ayah..siap pasang video lagi..maka banjirlah dewan dgn limpahan air mata pelajar-pelajar (padahal fasi pun menangis sama..huhu)

ok..di bawah ni ada gambar2 di hari kejadian..selamat menonton..^_^



jumpa lagi adik2...syang kamu semua..kami doakan berjaya dalam SPM dan STPM tahun ni...chaiyok2..!!

2 comments:

syi77 said...

bile tengok kem motivasi ni, tingat time mude2 dulu, asal gi kem mesti kena...heheh,tapi best kan!

kedahgurlz said...

huhuhu memang sgt best..