Peminat Tomyam

February 1, 2012

Kak Limah Kena Samun!

Kak limah oiii...tak tengok AC Mizal keee?

Dengar kata Kak Limah kena samun dan rumahnya kena pecah rumah. Betul ke?

Ikuti kisah benar di bawah nie..

KUALA LUMPUR: Pelakon watak Hantu Kak Limah dalam filem komedi seram Hantu Kak Limah Balik Rumah, Dalimawati Ismail cedera lengan kiri selepas disamun di lampu isyarat berhampiran Stadium Bukit Jalil, di sini, kelmarin. 

Kejadian berlaku pada jam 8.30 malam ketika aktres berusia 55 tahun itu memandu Toyota Vios bersendirian untuk pulang ke rumahnya di Puchong selepas tamat sesi penggambaran di Gombak.
Menurutnya, sebaik berhenti di lampu isyarat berhampiran Stadium Bukit Jalil yang bertukar merah, tiba-tiba dia terdengar dentuman pada bahagian kiri keretanya.

“Pada mulanya saya sangka kereta saya dilanggar. Pada masa sama, saya melihat dua lelaki bermotosikal memecut meninggalkan kawasan itu dan seorang daripada mereka memegang beg tangan saya.

“Kemudian, lengan kiri saya terasa pedih dan mendapati ia berdarah akibat terkena serpihan cermin kereta yang dipecahkan. Ketika itu baru saya sedar menjadi mangsa samun,” katanya.

sumber : Buznama

Ciktomyam : tulah kak limah, lain kali nyanyi lagu enjit-enjit semut..kompom penyamun tu lari..hehehe. Takziah ye..nasib tak teruk kan..
(perghh..Kak Limah pakai Kereta Vios..ko ada ka?)


No comments: