Peminat Tomyam

November 1, 2010

::Bila sunyi2 baru nak teringat ::

alhamdulillah..maseh boleh senyum...
kadang2 best lak bila time2 bad mud..
emosi terganggu, sedeyh, marah, ngamuk2.
sebab bila teringat lek cm lucu lak ngan perangai yg cumel itoo..
hohoho =P

org kata pompuan selalu cm tu..sebab pompuan ni ada sindrom..
oh..sindrom apakah itu?
apa lg..sindrom tiap2 bulan la..
(anda akan paham jika anda pompuan n 
anda akan paham gak bila anda laki yg suka ambek taw hal pompuan)
hohoho..=P

bila sunyi..baru nak teringat kenangan itu, kenangan ini..
tengok gambar itu, gambar ini,
call org itu, org ini,
bila kebizian xda lak mcm tu..
bila sunyi2 baru nak teringat y pahit, manis, masam, kelat...
kan...

tapi..sebenarnya sunyi itu memang sweet..
sebab sekurang2nya ada gak masa untuk ingt yg dh lepas..
so..membuktikan kita ni ada ingatan yg kuat..
xdalah nyanyuk cepat..hohoho..

tapi..kena ingat gak..ada org stress sebab sunyi..
betoi ka?

betoi r..org ckp sebab org dh pernah rsa beb..!
xcaya try r sunyi sorang2 tanpa wat apa2...
ngenggg...mengong teruss kan...
selalu bila sunyi..
ceq maen game n melalak kuat2..
ahahahaha...

p/s: jom maen game...huhuhu
(oit..hang tu ada paper sok..jgn nak meraban...erk...!)

4 comments:

one2paii said...

kalo gua sunyi..gua akan menari pocoh2..seronot gileeee

kedahgurlz said...

wah..gua pon sukeee...hee~~~

Raja Fiqri said...

dengor radio la.. hihi.. :)

kedahgurlz said...

radio on9 selalu buffer ja..huk3~