Peminat Tomyam

November 12, 2010

Pinky Contest...yeah..!

wahhhh best2...contest lagi..yeyeyey....
sejak menjak nie suka sgt join contest eh..
heheh bukan nak free gift sgt..tp...
memang nak punn..!!! hahaha
bulan Nov memang bulan bahagia saya ok..
so..ceq leh suka hati nak wat apa pon
even nak join contest mna pon..taw..!huh~

kali nie ceq mau join contest kat blog mama lak..
jom join..!

 (klik kat badge utk maklumat lanjut)...

kalini contest ni unique ckit...dia punya tema kaler pink
huhu memang bertentangan dgn naluri ceq..

ceq ni memang kureng suka ckit dgn kaler pink..
dulu2 memang anti-pink..
maklumlah dulu kan ganaz2 ckit..rock2 ckit..ala2 tomboy ckit..huhu
la nie..dh besaq..dh matang..so i can accept everything yg dlu ceq anti sekrang dah memiliki apa yg dianti tersebut..
contohlaa..dulu anti laki..sekrang dah ada bakal husband pon..^_^
dulu anti pakai aksesori pompuan..sekarang dh pandai pakai rantai.. =p
dulu anti kaler pink..sekarang ni dah ada kaler pink pon..

tak caya? nah..tengoklah pic nie..:jeng3..~

keyauanku terserlah dgn kaler pink..!hohoho~ 
(masa ni tembam sebab tahun lepas ok)
tengok..abeh semua ceq pengaruh membe2 ceq pakai pink..hehe..

masa ni majlis berbuka dgn membe2 coursemate..abeh ceq ajak membe2 pakai baju kaler pink..
hahahah semangat ke'pink'an..
pes time taw..pakai baju pink dh tu leh pengaruh org laen pakai gak..auwww...~~
huhuhu...

....................................................................................................................................................
huahuahuahua
nak tergelak sangat2..
betoila kata org...apa yg kita tak suka tu lah yg kita akan dapat kan.3?
huhu~

p/s: mama...ceq nak free gift yg pink itu....!!! tp kalau dapat..nak bg adiah tu kat mak ceq...!^_^

2 comments:

..::Gee::.. said...

happy eid mubarak and good luck in pink contest mamaGee :) *bukan saya ye.. kebetulan nama sama*

kedahgurlz said...

HEHEHEH..ok mama gee =)