Peminat Tomyam

April 8, 2011

Abu Mengaripap Ibunya Di Dapur

Assalamualaikum..

Dah tengok Maharaja Lawak Musim 1 Minggu 1? Pada yang dah tengok..mesti dah taw ayat kat tajuk entry tu kan? hahaha..silalah jangan gelak sampai tertenggong-tonggeng sangat.huduh bebeno..hahahaahaha..CT pun dah tak larat gelak sampai terbungkang..(eh..betoi ka eja..)..ah..apa2 ja lah.. Pada yang belum tengok..moh le kita tengok lawak dari kumpulan BALAS yang memang lawak nak mampuih (bak kata orang utagha)...hahaha.. 
Ok..di sini, CT attach sekali video maharaja lawak kumpulan BALAS tersebut..

video

untuk view yang lebih baik, klik link

dah tengok? macam na best tak?
apa yang kamu paham dengan ayat tu? 'Abu mengaripap ibunya di dapur'?
hahah CT pun tak paham..huhu~~ tapi sangat lawak ok..
Sampaikan ada yang mewujudkan page Abu Mengaripap Ibunya Di Dapur.

klik gambo utk link page

hahahah tak leh blah betoi la kan..sampai mcam tu sekali penangannya..apa2 pun cool la..wee~~

***sebenarnya CT teringat kawan CT pernah alami sendiri kisah hantu makcik jual karipap di asrama beliau..seram bulu ketiak den dengornyee...hohhohoho..bayangkan la dok tingkat 3,4 leh makcik tu mai juai karipap pukul 2,3 pagi kat tepi tingkap..macam mana dia panjat eh? ohh sungguh seram..! betol tak betol tu wallahu'alam..

tapi, pengajaran yang diambil..hantu pun leh pikir nak buat bisnes demi menampung hidup..apa tah lagi manusia yang ada kudrat dan akal..(juga ada jisim sebb hantu tak da jisim)..jadi, sama-sama kita ambil motivasi kat c2..marilah sama2 juai karipap..ngeh3~~

 p/s : ramai orang nak jadi hantu..hantu nak jadi orang lak..aigoo~~~

Sekian. terima kasih sudi baca...^^


No comments: