Peminat Tomyam

March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Assalamualaikum..

Berminat pula nak join segmen Abg Ben.
Kalau ikutkan malam ni juga tarikh tutp segmen ni..Tapi cik tomyam rasa sempat lagi nie..
Mana buleh lepaskan peluang..cik tomyam pun nak bagitaw jugak negeri asal cik tomyam..huwee =D

 sila klik banner kat atas nie utk segmen tersebut.

Jom kita usya apa cik tomyam nak cerita..kaih..kaih..


  • Sila ceritakan latar belakang anda. 

  • Nama diberi : Nani (bukan nama sebenar)
    Nama di blog : Cik tomyam 
    (hanya disebut di dalam blog, untuk menggambarkan konsep blog)
    Umur : muda belia dan remaja.
    Asal : Jitra, Kedah.
    Loghat bahasa : boleh semua tapi tak boleh tinggai dah loghat Kedah utagha 
    (loghat utagha xberapa pekat naaa sebab tak dok belah ulu2..huhu)
    Makanan kegemaran : semua makanan utagha khususnya tomyam..ngee~


  • Profesion anda sekarang ?

  • Pelajar sepenuh masa, blogger separuh masa

  • Blog favourite anda .. kenapa ? 

  • Blog kereta mayat, Ustaz Nor Amin (sebab kedua-dua blog menggunakan konsep blog dakwah tapi cara penyampaian sangat sempoi abeh wa cakap lu...=p)
    dan juga blog sendiri..hahaha =D 


  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • Blog budak-budak dan perasan budak yang suka tayang cerita pasai makwe/pakwe depa saja.. Tak dak keja laen dah..huhu..


  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • Wat masa la ni, nak jadikan blog tempat lepak dan santai untuk blogger2 bagi pendapat ttg isu2 yang diketengahkan cik tomyam. Actually, blog cik tomyam xda lah best pon..banyak yang kena perbaiki, cik tomyam wat blog pun dengan niat untuk tulis nota dan peringatan kepada diri. So, kepada sesapa yang tersesat masuk blog ini, diharapkan enjoy ja yaaa...chill ^_^

    Nie ada sekerat pantun untuk semua :
    Mai ceq oi mai ceq mai
    Kita p negeqhi Kedah
    Mai oi mai sini mai
    Blog cik tomyam terjah!

    Jangan segan2 naa nak kenai2kan ngan cik tomyam..tak kenai maka tak cinta, dah kenai, jangan nak ajak bercinta pulak! haishhhhh... =)

    inilah cik tomyam yg comot..ngee =D

    sekian.



    6 comments:

    Pakcu said...

    comot ka? hehe

    faraa halim said...

    uishh, header wat saya nak pengsan la, hehe

    CikTomyam said...

    pakcu : comot la..haha

    CikTomyam said...

    faraa : sila2 pengsan..haha

    LiLohOnEy said...

    ohh jitraa.

    dkt jela dgn kami :pp

    CikTomyam said...

    huhu laa hangpa dok mna? huhu