Peminat Tomyam

March 18, 2011

Semua Pakat Berangan Nak Kereta..Tapi Saya Nak Ini Saja..!

Assalamualaikum..

Bila melepak dengan kawan-kawan, masing-masing dok berangan nak beli kereta itu, nak miliki kereta ini. Semuanya yang stylo lagi bergaya la..Macam kat bawah ini:

 HONDA ACCORD
 MITSUBISHI LANCER
 SUBARU IMPREZA WRX
TOYOTA VIOS
 HANG LEKIR (stylonyaaa...nak jugakkkk!)

Tapi..cik tomyam nak yang nie lagi...

MOTOR SUPERBIKE
 yang ni tak sesuai dengan cik tomyam yang sopan santun nie (kononnya)

 yang ini mungkin..wahhhhh stylo..ada macam klasik sikit kan..punggung pon tak dalah tonggek sangat..wuhuuu~

Cik tomyam tak taw motor tu cap apa..tapi lebih suka nak beli motor besaq lagi dari kereta..huhu..

sebab nak beli:
1.  suka merempit naik moto p mana-mana
2. tak cekap lagi bawak kereta sebab tak sabaq dan  tak reti dok diam2 dalam kereta..huhu
3. yang paling penting nak beli Superbike sebab geram ngan mat-mat moto semalam yang potong cik tomyam masa cik tomyam rempit ngan moto buruk cik tomyam..
huuuu sampai hati...hampeh!
 Geram sangat...nak jugak bawak laju mcm tu..tapi apakan daya moto burukku  tak mampu bawak laju macam moto depa..wuuuuuuu...sedeyh!

nilah moto buruk cik tomyam Demak Smart Z- mampu milik yang ini saja buat masa ini, murah sebab cap Siam..haha..tapi sangat berjasa taw...sayang my Demak..muah! haha

sekian.

cik tomyam tengah berangan nak ada moto besaq, sila jangan kaco!
pelik tak kalau muslimah bertudung macam nie naik moto besaq..? *_*


11 comments:

Nobita Sensei said...

tak pelik pun. ok whaaaaaatt. tapi make sure pakaian time naik motor besar tu menutup aurat. :)

Scarlett O'Hara said...

Betul kata Nobita Sensei tu.Sokong 100%

Adzriel AB said...

please my dear! jgn kau tukar kereta idaman toyota vios akak ke honda vios. TOYOTA ye.. he..he..

http://adzriel.blogspot.com/2011/02/berangan-nak-tukar-kereta.html

Muslimah Optimis said...

nani oiiiiiii.. awat hobi kita sama..heheh... kami pun sangat suka naik moto besaq dan sangat teruja tgk moto besaq kot hgway.. boleh toleh sampai tak nampak asap moto tu pun..hehe

hanim azhari said...

cik tomyam..mmg wanita gagah suka bawak moto..hehehe klu rajin jom join bloglist anim ;)

CikTomyam said...

nobita : ok..i will..=) thanxx support..hee~

CikTomyam said...

adzriel : hahah tak perasan la akak..dh tukar..hik3..thanxx tegur ok ^_^

CikTomyam said...

MO : haa? biaq betoi..walaweyy..kita sama..hik3~~

CikTomyam said...

hanim : gentlewoman la kan..hheheh insyaAllah =)

H Y D E said...

muslimah x pelik la naik moto besar, zaman ni ramai da naik.

lawa la honda accord tu. tapi ade ke accord 2 pintu? tipu ke or hanya kenderaan konsep?

CikTomyam said...

hyde : ceq xtaw..cik curi pic dalam google saja..huhu =)